Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Gossip Girl

Gossip Girl! Το νέο TV show του Σταρ που έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και έχει καθιερώσει fashion trends. Ένα TV show που περιστρέφεται γύρω από τις ζωές εφήβων που είναι χεσμένα στην χλιδή και έχουν ένα σωρό προβλήματα κυρίως ερωτικά –μεταξύ τους- με ένα πασπάλισμα από αλκοόλ και λίγα drugs.
Το ίδιο concept το έχουμε δει με φόντο το ηλιόλουστο Newport Beach στην California στο The O.C. Και εκεί προβληματικοί νέοι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα τους στις βίλες τους κάτω απ’τον φοίνικα ή σε κάποιο high-class restaurant ή άντε σε καμία από τις χιλιάδες πανέμορφες παραλίες τύπου Santa Monica. Oι πρωταγωνιστές Adam Brody, Ben McKenzie, Mischa Burton και Rachel Bilson ήδη εχουν από μια ταινία και είναι τα απόλυτα teen idols. Εχουν κλείσει δουλειές με τον Brad Pitt και την Angelina, με τον Al Pacino και με τον Samuel Jackson. Λέτε και οι καινούργιοι να τα καταφέρουν?
Πολύ πιθανό γιατι η σειρά Gossip Girl δεν είναι τυχαίο που έχει τόσες ομοιότητες με το The O.C. φταίει που ο δημιουργός είναι ο ίδιος. Ο Josh Schwartz. Αυτό που αλλάζει είναι το σκηνικό. Αντί για το Newport Beach το story πλέκεται στο Upper East Side του Manhattan στην Νέα Υόρκη!! Το έκανε το θαύμα του πάλι ο Josh. Όπως και στο The O.C. ετσι και στο Gossip Girl οι ηθοποιοί έχουν στυλ που οι νέοι του κόσμου κοπιάρουν αν και στο gossip girl τα ρούχα των κοριτσιών είναι περισσότερο Aut Couture. Ένα όμορφο tv show που έχει ενδιαφέρον μουσικά καθώς μουσική επιμελήτρια είναι η βραβευμένη με Grammy, Alexandra Patsavas. Οι γυναίκα που ανέδειξε τις indie μπάντες και έχει αναδείξει εκπληκτικά σχήματα μέσα από σειρές όπως The O.C., Grey’s Anatomy, Supernatural και Chuck
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: