Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Franz Ferdinand cancelled


Μετά την ατυχία με τους Depeche Mode στο Terra Vibe, ακυρώνεται και η προγραμματισμένη για τις 3 Ιουνίου συναυλία των Franz Ferdinand, επίσης στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, απρόβλεπτοι παράγοντες καθιστούν αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος από το Pinkpop της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει από την Δευτέρα 1η Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου στα Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς) και Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102).


Δελτίο τύπου

"Με μεγάλη λύπη, οι Franz Ferdinand ανακοινώνουν στους φανς τους στην Ελλάδα, ότι το προγραμματισμένο σόου τους στην Αθήνα, στις 3 Ιουνίου στο Terra Vibe Park, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Απρόβλεπτοι παράγοντες καθιστούν αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος, από το Pinkpop, της Ολλανδίας στην Ελλάδα. Οι Franz Ferdinand δεν θα ήθελαν να υποπέσουν σε συμβιβασμό και να προσφέρουν στο κοινό τους στην Ελλάδα, οτιδήποτε λιγότερο από το 100% του πλήρους ηχητικού και σκηνικού σόου που παρουσιάζουν το καλοκαίρι του 2009.
Το γκρουπ και το management αναζητούν μία νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: